Maak kennis met ons (niet zo'n) normale gezin.. 😅🤩

Een 💩-verhaal.....

Ok, eerlijk is eerlijk.... Ik zou jullie op de hoogte houden.... maar het wordt wel een vies verhaal... zeg niet dat ik niet gewaarschuwd heb....

Lees meer »

Ik ben zo enthousiast en super HAPPY! 🤗🤗🤗

Dit is ZÓÓÓÓÓ leuk! We werken met een voor ons nieuw merk. Overigens bestaat dit degelijke en betrouwbare Duitse merk al lang. Wil je een antwoord op heel veel van je vragen betreffende persoonlijke verzorging, zowel inwendig als uitwendig? En natuurlijk ben je sceptisch (dat was ik ook 😅)... maar neem contact op en kom uitproberen!

Lees meer »

Als ze er niet zijn mis je ze...

Als ze er niet zijn, mis je ze.... zo sprak iemand op tv zojuist. Toch gek, sinds een paar dagen wist ik dat ik vandaag alleen zou zijn. Leanne is naar de zorgboerderij, Siënne is bij haar vader in Geleen en Ruud is naar een vrijgezellenfeest. Zelf zou ik ook naar de damesvariant van het feest gaan, maar dat is helaas teveel voor mij. Het lukt me nog niet om langer dan 2 uur actief te zijn, nou ja actief is in mijn geval ook relatief 😂. Actief in de zin van een gesprek voeren, de vaatwasser doen en/of me verzorgen. Niet echt het beste gezelschap voor een vrijgezellenfeest 🤪.

Lees meer »

Ons gezin, onze gemeente..... VERKIEZINGEN!

De uitslagen zijn binnen..... Teleurstelling dat zoveel mensen hier blijkbaar geen vertrouwen (meer) hebben in onze democratie en niet gaan stemmen, zelfs als ze 3 DAGEN kunnen stemmen! Ik hoor een meneer op tv zeggen dat hij geen tijd had vanwege zijn 'drukke' gezin.... Geen tijd? Een kwartiertje? Je maakt toch ook tijd om te gaan poepen? 💩

Lees meer »

Moeders is TROTS!! 🤗

Als gezin kijken wij altijd samen het jeugdjournaal. Ik vind het belangrijk dat de kinderen een gegronde eigen mening kunnen vormen. Het is fijn dat alles duidelijk wordt besproken en ook moeilijke woorden worden uitgelegd. De meiden krijgen nog een beker melk en we gaan gezellig (dat proberen we dan....) samen zitten. Dan begint het... maar er is nog niet één onderwerp voorbij of ik moet de tv moet op pauze zetten. (God danke de nieuwe techniek! 🙏) Er is altijd (maar echt..... ALTIJD.......) een van de twee die een beweging of geluidje maakt die de ander irriteert en waar natuurlijk een passende (Leannnnuuuuuuhhhhh!!!! of Siënnuuuuuuuuhhhhhhhhhh!) reactie op gegeven moet worden. Nadat ik ze weer tot de orde geroepen heb, gaan we weer verder. Maar geloof het of niet, dit hele ritueel herhaald zich nog wel een paar keer, waardoor een programma dat normaal slechts een kwartier duurt, bij ons pas na meer dan een half uur is afgelopen (..... als we geluk hebben dan..)

Lees meer »

Het is nacht...

Ja hoor, daar was er weer een, zo'n zware nacht. Maar niet getreurd, ik ben er weer doorheen. Wat ik niet begrijp is dat je een halve nacht wakker kan liggen van pijn of ik weet niet wat, maar dan een uur of half uur voordat je moet opstaan ineens wel kan slapen. En natuurlijk,  dan word je ineens bijna niet wakker! Hoe dan? 🥱

Lees meer »

Stress² 🤯

Ons gezin loopt over. Voorheen zou ik me enorm schamen om dat te zeggen,maar nu niet meer. Ik wil ook een voorbeeld zijn voor gezinnen, durf hulp te vragen als het niet lukt. Je bent niet alleen. 

Lees meer »

Onze Aarde 🌍

Nog nooit was oorlog zo dichtbij. Waar we hoopten dat onze wereldleiders er met praten uit zouden komen, blijkt dat vandaag niet gelukt. 

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb