Een nieuwe naam voor onze blog en nieuwe HOOP!!

Gepubliceerd op 25 mei 2022 om 11:12

Lieve lezers, het was tijd voor een nieuwe naam. Naast BiBBi doen we inmiddels al zoveel meer. Het hele gezin heeft plezier en is echt heel enthousiast iedereen onze eigen ervaringen met onze producten aan het vertellen.

Het is zo ontzettend leuk om samen producten uit te proberen! En nog een heel groot voordeel: HET VERBINDT ONS WEER ALS GEZIN. Samen een doel hebben verlegt de aandacht van onze verschillen en persoonlijke strubbelingen. Leanne heeft zelfs haar eigen kleine winkeltje op haar kamer ingericht. Zo leuk en leerzaam. Ze komen nu allebei in de leeftijd dat ze interesse krijgen in verzorgingsproducten. Het leuke is dat ze nu met 100 procent NATUURLIJKE producten, met een bewezen werking, kunnen experimenteren. Zo houden we ook nog enige grip op wat ze allemaal smeren en innemen.

Maar nu even over mij (dat doe ik normaal niet zo graag 😅): Gisteren heb ik een cursus gehad. Lekker relaxed vanuit mijn eigen bank. We kregen uitgelegd hoe onze darmen precies werken, maar dan wel in begrijpelijke taal. Voor de cursisten uit de zorg was het een wereld van herkenning. Maar in het kort (heeeeeel kort voor nu) komt het erop neer dat als je darmwerking niet in orde is, je voedingsstoffen uit je voeding of supplementen amper of niet opneemt. Het zal niemand verbazen dat je dan van allerlei ziektes kan ontwikkelen. Je lichaam berust op alle voedingsstoffen die je binnenkrijgt en bovenal opneemt. Nou is mijn lijstje erg lang. Normaal praat ik er niet zo over, maar voor nu is het wel belangrijk. Niet schrikken... 🤪, fibromyalgie, artrose, cvs, vasculitus, ader sclerose en sinds kort nog een onbekend maag, lever, darm probleem. Niet lachen... 😜.... jawel mag, lachen is gezond. Nu ik het zo opschrijf moet ik er zelf ook om lachen. 😅

Nou is het in mijn lichaam niet 5 voor 12, maar EEN HALF UUR (of langer) over 12. Mijn lichaam geeft duidelijk aan dat alle balans zoek is. Waarschijnlijk heb ik ook na alle antibiotica geen goede darmsoldaten meer over. Niet voor niks heb ik de ene schimmelinfectie na de ander.... JA DAAR JA... DOWNUNDER, maar ook in mijn keel.

MAAR NU! Ik wil jullie mee nemen, ik ga een darmkuur beginnen van 6 maanden. Ik heb alles besteld en begin zodra ik alles binnen heb. En ik ga alles met jullie delen. ALS DIT WERKT VERANDERT MIJN LEVEN COMPLEET. Al doet het maar iets, of half , dan wordt mijn wereld weer groter.

WIJ ZIJN BENIEUWD!!!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.