Ik ben zo enthousiast en super HAPPY! 🤗🤗🤗

Gepubliceerd op 19 mei 2022 om 14:29

Dit is ZÓÓÓÓÓ leuk! We werken met een voor ons nieuw merk. Overigens bestaat dit degelijke en betrouwbare Duitse merk al lang. Wil je een antwoord op heel veel van je vragen betreffende persoonlijke verzorging, zowel inwendig als uitwendig? En natuurlijk ben je sceptisch (dat was ik ook 😅)... maar neem contact op en kom uitproberen!

Heb je last van zware benen, huiduitslag, moeite met rustig in slaap te vallen, wil je de juiste bouwstenen met sporten of energie opbouwen, of zoek je natuurlijke verzorgingsproducten die ECHT doen wat ze beloven? Neem dan alsjeblieft contact op. Ons gezin en iedereen om ons heen is laaiend enthousiast!

Ons doel is altijd geweest om een hulp te zijn binnen jouw huishouden en gezinsleven. Om een oplossing te bieden voor alledaagse strubbelingen in je leven. En natuurlijk hebben wij elk product eerst zelf in ons gezin uitgeprobeerd. En dit wil ik zo graag met je delen!

Gisteren is Siënne een beetje beteuterd thuis gekomen. Ze was met de fiets gevallen. Met mijn liefdevolle moederhart heb ik de schaafplekken met de SOS gel gesmeerd en direct werd de pijn verzacht. Dit is hoe je moeder wilt kunnen zijn 🥰. 

DANKJEWEL LR!

Nieuwsgierig? Klik op onderstaande LR knop voor verdere informatie of neem met ons contact op...

Toen de lach weer op haar gezicht getoverd was, had ze mij iets te vertellen.... Een tijdje terug had haar klas de opdracht een gedicht over Landgraaf te schrijven. Ik weet het nog goed, na wat gemopper, dat kan ik niet, wat moet ik schrijven, begon ze toch te schrijven. Ze vroeg na elke zin of het wel kon en klopte, zo ken ik mijn dochter. Maar het lukte haar en na ongeveer een uur stond er een super leuk gedicht!

En gisteren bleek dat HAAR gedicht was uitgekozen om onze gemeente te promoten! Er is een poster van gemaakt en deze hangt in onze gemeente, waar eenieder haar leuke gedicht kan lezen.

Wat is mama TROTS!!!!!! 😊❤

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.