Turbo-Clean vloerwisser

€ 89.95

 

Incl. 2 vloerdweilen

Glanzend schone vloeren in een handomdraai met het BiBBi ‘turbo draai- en sproeisysteem’. Reinigt met alleen water, reinigingsmiddel kan eventueel worden toegevoegd. Geen gesleep meer met een emmer water. De steel is voorzien van een waterreservoir; u vult de steel eenvoudig met 0,5 liter water, meer dan voldoende om een grote verdieping te reinigen. Druk op de knop bovenin de steel om de dweil van water te voorzien, u bepaalt zelf het vochtgehalte. De rubberen beschermring aan de bovenzijde voorkomt dat de steel valt als deze tegen de muur wordt gezet.

De vloerdweilen zijn uitgevoerd met dichte vezels. Ideaal voor alle vloeren voor het hele huis. De witte vloerdweil voor droog én nat gebruik (neemt goed stof en vuil mee). De blauwe vloerdweil voor de minder gladde vloeren en hardnekkiger vuil.

  • Afmeting: 45 x 15cm (lengte steel 150cm)

 


Vloerdweil Klittenband blauw

€ 16.95

 

Deze vloerdweilen zijn uitgevoerd met dichte vezels. Ideaal voor alle vloeren voor het hele huis. De blauwe vloerdweil is voor de minder gladde vloeren en hardnekkiger vuil.

  • Verkrijgbaar in de kleur: Blauw
  • Afmeting: 47x15cm

 


Vloerdweil Klittenband wit

€ 16.95

 

Deze vloerdweilen zijn uitgevoerd met dichte vezels. Ideaal voor alle vloeren voor het hele huis. De witte vloerdweil is voor droog én nat gebruik . Neemt goed alle stof en vuil mee.

  • Verkrijgbaar in de kleur: Wit
  • Afmeting: 47x15cm

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb