Ai 03:52 uur en alweer een paar uur wakker.

Gepubliceerd op 18 februari 2022 om 04:23

Toch maar opstaan, ik wil tenslotte niet manlief wakker houden. Die moet zich ook weer een hele dag staande houden op het werk.

Vorige week kwam verkoudheid ons huis binnen en ik wist dat ik me kon gaan voorbereiden. Waar de kinderen meestal na 2 dagen weer helemaal opgeknapt zijn, heb ik helaas weken last van een verkoudheid. Natuurlijk heb ik in al die jaren al vanalles geprobeerd om mijn weerstand te verhogen. Honderden tips over voeding, vitaminen of pro-biotica, maar helaas niets hielp.

Dus lig ik beneden op de jullie bekende favoriete stoel, benen omhoog, dekentje op en zo lief, een kussentje van mijn altijd bezorgde dochter. Ondanks de drammende hoofdpijn en de brandende luchtwegen die door de corona en astma toch al zwaar aangetast waren, voel ik me toch gelukkig. Ik ben dankbaar dat ik mijn verhaal met jullie mag delen. Jullie er altijd voor me zijn. HEEL ERG BEDANKT ALLEMAAL!! 💗💗

Nog even rusten voordat de ochtendspits weer begint. Nog even genieten van Team NL op de Olympische Spelen (grappig 4 jaar geleden was ik ook ziek tijdens de Olympische Spelen en lag ik er precies zo bij 😅) en wachten tot mijn tasje aan medicijnen weer begint te werken. 

Nogmaal bedankt, slaap lekker allemaal en tot gauw!

Veel liefs..


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb