Ons gezin, onze gemeente..... VERKIEZINGEN!

Gepubliceerd op 17 maart 2022 om 15:07

De uitslagen zijn binnen..... Teleurstelling dat zoveel mensen hier blijkbaar geen vertrouwen (meer) hebben in onze democratie en niet gaan stemmen, zelfs als ze 3 DAGEN kunnen stemmen! Ik hoor een meneer op tv zeggen dat hij geen tijd had vanwege zijn 'drukke' gezin.... Geen tijd? Een kwartiertje? Je maakt toch ook tijd om te gaan poepen? 💩

Ook hoop ik echt met heel mijn hart dat wij, wij in de zin van alle Nederlanders, elkaar weer gaan vinden. Ik vind het zo erg dat Nederlanders steeds meer tegenover elkaar staan en steeds minder naast elkaar. En daar moeten we aan werken, allemaal! Corona en nu de oorlog, klimaat en wooncrisis, het helpt natuurlijk allemaal niet mee, maar laten we weer sterk worden en bouwen (letterlijk en figuurlijk) aan een mooi Nederland!

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze meisjes een eigen mening kunnen vormen en nu en later hun eigen steentje kunnen bijdragen aan onze democratie, Nederland en een stukje wereld 🌍, laten we ze veel zien en lezen van onafhankelijke nieuws en informatie. En dit werkt... Leanne is enorm geïnteresseerd in dier en natuur en zet zich in voor ons klimaat, nu komt daar vrede bij, maar dat geldt voor beide meisjes. Siënne is enorm geïnteresseerd in de wereld en onze politiek, ze weet hoe het werkt, ze kent de poppetjes in Den Haag en kent de onderwerpen die spelen. We hebben haar uitgelegd hoe verkiezingen werken en haar meegenomen naar het stembureau. Zij heeft haar eerste rode bolletje 🔴 gekleurd. Gisteren zat ze nieuwsgierig voor de tv of 'haar' rode bolletje effect heeft gehad. Natuurlijk werd het te laat voor een meisje van 10 om te wachten op onze gemeente, gemeente Landgraaf, maar vanochtend zochten we het natuurlijk gelijk op. Fantastisch dat trotse gezichtje!!! 

Meisjes.... jullie mogen zelf kiezen wat jullie met jullie leven doen, maar doe wat je doet met heel je hart! Sta erachter als je weet dat het goed is, laat achterwege als je weet dat het niet juist is, help de mensen en de natuur, onze wereld!

En lieve lezers, dit wens ik mijn dochters, maar ook zeker jullie toe. Laten we de wereld een stukje mooier maken. Daar kan toch niemand (links of rechts) tegen zijn?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb